Nej, livet ska inte vara ett ekorrhjul. Inte ett vardagspussel att få ihop heller. Livet ska vara njutbart, spännande, roligt, härligt och fantastiskt! Jo, det gäller även småbarnsföräldrar!

Mental träning borde vara obligatoriskt när man blir förälder. För vilka behöver det mer än vi föräldrar?!? Vi som uppfostrar framtidens vuxna.

Vi står där ibland, bland tvätthögar och blöjor, ser oss omkring och undrar; vad var det som hände? När blev mitt liv bestående av en massa måsten som jag inte känner att jag har kontroll över? Vad gjorde jag med tiden innan barnen kom? Och hur ska jag hinna nu? Jag hinner ju knappt ens gå på toa i en sekund! Hur får alla ihop det? Hur kan grannens trädgård alltid vara i sådant perfekt skick? Och hur har den andra grannen råd med den där dyra bilen? För att inte tala om kollegan som verkar sticka utomlands i tid och otid, hur har hon råd OCH tid? Hon sen då, som är så snygg och vältränad, hur orkar och hinner hon springa 40 mil i veckan? Och de som vi hälsade på hos häromdagen, de som bjöd på trettio sorters kakor i ett hem som såg ut att vara taget ur ett inredningsmagasin, hur är det ens möjligt?!?

Släpp alla dessa tankar! Titta istället inåt och hitta din styrka och dina gåvor. Gör det med hjälp av Mental Träning.

Mental Träning för föräldrar kommer att förändra ditt sätt att se på dig själv och din situation. Du kommer att lära känna dig själv som den du verkligen är! Om du använder verktygen jag delar ut kommer du att finna lugnet och sedan, steg för steg, kunna skapa det liv du drömmer om att leva tillsammans med din familj.

Mental Träning för föräldrar är anpassat till livet med barn och ett fullspäckat schema. Du kommer inte att känna att det är en utopi att du ska kunna lägga till ytterligare ett träningspass i din redan fulla kalender. Mental Träning för föräldrar sker mitt i allt det röriga och härliga och däremellan några små minuter av vila och pauser.

Mental Träning är en förutsättning för att livet ska ta den riktning du önskar!