Just nu jobbar jag 50% som Coach/Mental Tränare på ett tolkbolag och det borde vara en självklarhet att alla arbetsplatser hade en sådan anställd. Mitt jobb är att coacha arbetstagare  till att lära känna sig själva, sina styrkor och alla fantastiska inre resurser de besitter och vidare hur de kan plocka fram dessa och använda till sin och företagets fördel. Jag coachar också ledningsgruppen i deras vison- och målbildsarbete samt i deras ledarskap.

Den tid jag inte spenderar tillsammans med tolkar ägnar jag åt Coaching, Hypnoscoaching, Mental Träning både individuellt samt i grupp inom alla yrkesområden och jag besöker arbetsplatser runt om i Sverige där jag föreläser om Mental Träning och personlig utveckling.

Att ge sina anställda, och inte minst sig själv som ledare coaching samt verktyg inom den Mentala Träning är att ge glädje, kraft och styrka. Det kommer medföra gladare, nöjdare och mer engagerade anställda vilket självfallet ger goda resultat och en attraktiv arbetsplats.

Ledorden är glädje, energi, potential, resurser, hälsa, lugn och trygghet.

Hör av dig för mer information om vad jag kan göra för just din arbetsplats!