Just nu jobbar jag 50% som Coach/Mental Tränare på ett tolkbolag och det borde vara en självklarhet att alla arbetsplatser hade en sådan anställd. Mitt jobb är att coacha arbetstagare så att de inser vilka fantastiska resurser de besitter och vidare hur de kan plocka fram dessa och använda till sin och företagets fördel.

Den tid jag inte spenderar med dessa fantastiska tolkar ägnar jag mig åt att besöka andra arbetsplatser där jag föreläser om Mental Träning. Jag delar ut verktyg så att arbetstagarna sedan själva kan jobba vidare med sin utveckling.

Att ge sina anställda, och inte minst sig själv som ledare, coaching samt verktyg inom den Mentala Träning är att ge glädje, kraft och styrka. Det kommer medföra gladare, nöjdare och mer engagerade anställda vilket självfallet ger goda resultat och en attraktiv arbetsplats.

Ledorden är glädje, energi, potential, resurser, hälsa, lugn och trygghet.
Hör av dig för mer information om vad jag kan göra för just din arbetsplats!