Om Kicki

Vad skriver man om sig själv som kan vara intressant för er som tittar in här att läsa? Radar man upp sina utbildningar och titlar genom åren eller skriver man sin ålder och civilstatus? Ja, jag vet då rakt inte! Så jag kör på känn.

Hur människor omkring mig uppfattar mig:

Givmild, positiv, glad, rolig, inspirerande, omtänksam, empatisk, kärleksfull, handlingskraftig, ärlig, äventyrlig, livsnjutare, temperamentsfull, djup, målinriktad, ambitiös, mindful, ärlig, smart, lojal, varm, känslig och aningen galen.

Hur jag upplever mig:

Temperamentsfull, ambitiös, målinriktad, nyfiken, känslig, föränderlig och ja, okej då, aningen galen.

Privat är jag fru till en man och mamma till tre oändligt vackra söner. Matte till två katter. Ägare till ett hus på landet vid vattnet med finfina grannar. Jag älskar att resa och är ohälsosamt kär i landet jag kallar mitt andra hem – USA.

Yrkesmässigt är jag i botten teckenspråks- och dövblindtolk men har under de senaste åren jobbat med mental träning inom min yrkeskår. Jag har gått min mentala rådgivarutbildning för Johan Plate och Tomas Fogdö och har under min tid som utvecklingsledare för tolkar gått olika ledarskapsutbildningar, några med inriktning på neuroledarskap där tonvikten ligger på tankens kraft. Just nu pluggar jag Mental Träning (PUMT – Personlig Utveckling genom Mental Träning) på Skandinaviska Ledarhögskola för Lars-Eric Uneståhl. Två ytterligare delkurser och jag är färdigutbildad som Certifierad Mental Tränare.

Jag har under de senaste åren genomgått en omvälvande och viktig personlig resa och funnit mig själv och den jag vill vara. Förstås tar denna resa aldrig slut och varje dag får jag nya insikter om mig själv och om livet. Jag brinner för att inspirera andra att bli medvetna om sig själva, om hur de tänker och hur detta tankesätt faktiskt skapar deras liv, dag efter dag. Jag är helt övertygad om att mental träning är något vi alla behöver och att det gör hela skillnaden när det kommer till att finna både lyckan och sin väg i livet. Mental träning är inte till för bara idrottare utan för oss alla på alla arenor!

Mental Träning är till för att lära känna sig själv, finna sina styrkor och också modet att gå den väg vi är menade att gå.

img_1109