Mamma till tre vackra pojkar. Fru till en Jon Bon Jovi-kopia (ett av mina bästa val i livet!) (OBS! Inget skämt!). Bor i härliga Sjöboviken som ligger ett par mil utanför Örebro med närhet till vatten och härlig natur. En passion är att resa och USA är mitt andra hem – där har jag bott, pluggat och jobbat och där bor också många av mina bästa vänner. Är övertygad om att jag levt som amerikanska i ett tidigare liv, har alltid haft en längtan efter att korsa Atlanten.

Jag älskar tystnaden och stillheten där vi bor och jag yogar och mediterar gärna vid vattnet som bara ligger några hundra meter från vårt hus. Och jag skriver. Jag skriver och skriver. Ofta, gärna och mycket. På alla sätt och vis.

Jag lever efter vad mitt hjärta vill och jag har alltid följt min passion. Mitt liv har varit höga berg och djupa dalar och jag skulle aldrig byta ut en sekund av alla fantastiska upplevelser och erfarenheter, både mörka och ljusa, som livet gett mig.

Jag brinner för att leda människor till att hitta deras ljus, deras gåvor och deras passion. Jag lever med ett öppet hjärta och sinne och älskar att ta del av andra människors berättelser och historia. Jag är en andlig människa som äntligen fattat grejen med livet, hur magiskt allting är och hur kraftfulla och starka vi alla är om vi bara lär känna oss själva.